1. LINSESALAT: Tænd ovnen på 220°. Skær bund og top af fenniklerne, men gem en smule af det grønne til pynt. Skær fenniklerne i kvarter, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt. Bag fenniklerne i ovnen i ca. 25 minutter, til de er gyldne. Kog linserne i ca. 20 minutter i bouillon, men pas på, at de ikke koger ud. Lad al væsken fordampe fra gryden ved at fjerne låget de sidste 5 minutter. 2. YOGHURTDRESSING: Rør alle ingredienser til yoghurtdressingen sammen. 3. Krydr laksebøfferne med salt og peber, og steg dem på begge sider i smør og/eller olie på en pande, til de er gyldne og netop gennemstegte. 4. SERVERING: Hak pistacienødder groft. Fordel linser og ristet fennikel på et fad. Dryp yoghurtdressing over, drys med pistacienødder, og pynt med det grønne fra fenniklerne. Servér sammen med laks. Få indkøbslisten til hele ugen her