Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl de søde kartofler, og skær dem i ½ cm tykke skiver på langs.
Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir; pensl med olie, krydr med salt, og bag skiverne i ovnen i 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
TOPPING: Rens svampene, og skær dem i grove skiver. Steg dem i smør på en pande, og krydr med salt og peber. Tilsæt presset hvidløg, når svampene begynder at blive gyldne.
Dryp hvidvinseddike over, og hæld fløden på panden. Lad det stege, til væsken fordamper, og svampene er cremede.
Fordel svampene oven på de bagte søde kartoffelskiver. Steg 4 spejlæg, og anret dem oven på svampene.
SERVERING: Drys anretningerne med fintrevet pecorino og plukket persille, og servér straks.
TIP: Du kan sagtens bruge almindelige bagekartofler i stedet for de søde.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.