1. Skræl 2 bananer, og skær dem i skiver. Drys dem med sukker, og lad dem trække i 1 time i køleskabet. 2. Lad tapiokaperlerne trække i en skål med lunt vand i 20 minutter, og si vandet fra. Bring 4 dl nyt vand i kog i en gryde, og hæld bananskiverne i vandet. Tilsæt tapiokaperler, salt og kokoscreme, og lad det simre i 15 minutter. Lad det køle lidt af, og fordel det i 4 glas. 3. MANGOPURÉ: Skræl mangoen, og skær mangokødet fri af stenen. Blend mangokødet sammen med limesaft i en blender eller foodprocessor. Smag til undervejs, så det får den mængde syre, du kan lide. 4. SERVERING: Skræl 2 bananer, og skær dem i skiver. Hak pistacienødderne. Hæld mangopuréen over kokoscremen i glassene, og pynt med bananskiverne, mynte og de hakkede pistacienødder. TIP: Køb kokoscreme hos en asiatisk købmand. Alternativt kan du stille en dåse kokosmælk i køleskabet og nøjes med at bruge den del, der bliver fast og tyk PRØV OGSÅ: Kokosis med ananas-mango-puré