Kalder alle chokoladeelskere! Ikke mindre end tre slags chokolade må der til i denne dejligt snaskede kage. Her får du opskriften på en helt forrygende triple-chocolate-brownie
25 min
Tid i alt 50 min
DET SKAL DU BRUGE
200 g smør
200 g 70 % mørk chokolade
100 g hvedemel
3 æg
250 g sukker
½ tsk. salt
150 g mælkechokolade
150 g hvid chokolade
bageform, 20 x 30 cm
PYNT
25 g mørk chokolade
25 g mælkechokolade
25 g hvid chokolade
Opskrift - sådan laver du triple-chocolate-brownie
Opskriften giver ca. 20 stykker kage 1. Tænd ovnen på 175°. Smelt forsigtigt smør og chokolade sammen i en gryde. Pisk mel, æg, sukker og salt sammen med en elpisker i en skål til en luftig masse. Vend chokoladeblandingen i æggemassen med en dejskraber. Hak mælkechokolade og hvid chokolade groft, og vend det i dejen. Beklæd bageformen med bagepapir, og hæld dejen i. Bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter. Sæt gerne brownien på køl natten over. 2. PYNT: Smelt de 3 slags chokolade over vandbad i hver sin skål, og dryp smeltet chokolade over brownien, inden du skærer den ud TIP: Kagen bliver kun bedre af at overnatte en enkelt nat i køleskabet. PRØV OGSÅ: Brownie med Dumle