Mad
1. KRYDDERIBLANDING: Tænd ovnen på 200°. Bland alle ingredienserne til krydderiblandingen. 3. Dup kyllingestykkerne tørre, smør dem ind i olivenolie, og gnub 1 spsk. af krydderiblandingen ind i skindet. Rens chilien, og hak den fint. Pil løget, og skær det i grove skiver. Skræl og hak ingefær. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver. Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Læg chili, løg, ingefær, hvidløg og gulerødder i et stort ovnfast fad, og vend med olie og resten af krydderiblandingen. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til gulerødderne begynder at blive gyldne i kanterne. Tag fadet ud af ovnen, tilsæt ris, bouillon og tomatpuré, og rør rundt. Læg kyllingelårene i fadet, og sæt det i ovnen i yderligere i 35 minutter, indtil kødet er gennemstegt, og risene møre. Top med rosiner og persille, og servér. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Græsk pastasalat med oksefrikadeller - Få opskriften her
Tirsdag: Vegetarisk stroganoff med kartoffelmos - Få opskriften her
Onsdag: Rødbedevafler med røget laks og ærtedip - Få opskriften her
Fredag: Fyldt svinemørbrad med hasselbackkartofler og waldorfsalat - Få opskriften her