1. Rør smuldret gær ud i vand i en skål. Tilsæt salt, sukker og olie, og rør mel i, lidt ad gangen. Ælt dejen, til den er spændstig og glat. Pensl dejen med olie, og lad den hæve tildækket i en skål i ca. 1 time. 2. RICOTTACREME: Rør ricotta, olivenolie, fintrevet parmesan, finthakket timian, salt og peber sammen i en skål. 3. Del dejen i 2 dele, og rul dem ud til tynde pizzabunde med en kagerulle på et meldrysset bord. Flyt pizzabundene over på bagepapir. 4. TOPPING: Tænd ovnen på 250°, og sæt 2 bageplader i ovnen. Skræl rødbederne, og skær dem i papirtynde skiver med en kniv eller på et mandolinjern. Smør pizzabundene med ricottacreme, og fordel rødbedeskiverne ovenpå. Pensl med olie, og krydr med salt. Træk forsigtigt bagepapiret med pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til bunden er sprød og gylden. Pynt med timian inden servering. Få indkøbslisten til hele ugen her