1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken. 2. Skær torskefileterne i tern. Pil løget, og hak det groft. Blend torsk, løg, æg, majsstivelse, salt og peber sammen til en jævn fars. Form mellemstore kødboller af farsen med en ske, og steg dem på en pande i olie, til de er akkurat faste. 3. KARRYSAUCE: Steg karry i smør i en stor gryde. Pil og hak løget fint. Skær skrællen af mangoen, og skær mangokødet i små tern. Lad løg og mango stege med i gryden, til løgene bliver bløde. Rør majsstivelse i. Tilsæt bouillon og kokosmælk. Lad saucen koge op, og smag til. Læg kødbollerne i saucen, og varm igennem. Lad det simre, til kødbollerne er gennemvarme. 4. TILBEHØR, FORTSAT: Skær mangokødet i små tern. Anret ris i skåle, og hæld karrysauce og fiskeboller over. Pynt med cashewnødder, mango, ærter og ærteskud. Få indkøbslisten til hele ugen her
SPIS BEDRE har en af de mest populære opskrifter på boller i karry - der er en samling af idéer til tilbehør, og tips til de perfekte boller. Se opskriften her: Boller i karry
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Lun linsesalat med bagte rødbeder og karamelliserede rødløg - Få opskriften her
Onsdag: Gnocchi med svampe og bacon - Få opskriften her
Torsdag: Pestofyldt kylling med asparges og kartoffelbåde - Få opskriften her