Er du til gourmet eller fastfood? Med disse smukke hotdogs behøver du ikke at vælge. Her får du opskriften på hotdogs med rødløgsrelish
4 personer
Tid i alt 40 min
DET SKAL DU BRUGE
8 gode grillpølser
8 pølsebrød
1 hjertesalat
1 agurk
1 dl saltede mandler
4 spsk. sennep
rød skovsyre til pynt
RØDLØGSRELISH
5 rødløg
1 spsk. smør til stegning
3 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. honning
1 tsk. hele rosa peberkorn
1 tsk. flagesalt
Opskrift - sådan laver du hotdogs med rødløgsrelish
Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Steg dem i smør, til de falder sammen. Tilsæt eddike, honning, peberkorn og salt, og lad det stege videre, til du får en skinnende relish. Tag det af varmen, og lad relishen køle af inden servering.
Steg pølserne, evt. på en grillpande, og lun pølsebrødene.
Skyl hjertesalaten, og del den i blade. Skyl agurken, og høvl lange, tynde bånd af den med en kartoffelskræller. Hak de saltede mandler groft.
Fyld pølsebrød med salat, rødløgsrelish og sennep. Top med agurkebånd, mandler og skovsyre, og servér.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.