1. Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Steg det i halvdelen af olien i en wok eller pande. Tilsæt kyllingekød, og brun det. Rens og hak chili fint. Riv ingefær. Rens og hak champignoner fint. Lad chili, ingefær og champignoner stege med i wokken. Skyl og riv gulerødder. Snit spidskål fint. Skyl bønnespirer. Vend det hele i wokken, og steg, til grøntsagerne falder sammen. Smag blandingen til med sojasauce, fiskesauce og sukker. Tag det af varmen, og afkøl let. 2. SPIDSKÅLSSALAT: Skyl og snit spidskål fint, og læg det i en skål. Pres limesaft over, og tilsæt olivenolie, honning, salt og peber. Knug det ind i spidskålen. Skyl feldsalat, og vend det i skålen. Skræl mangoen, og skær mangokødet i tern. Rist cashewnødder på en tør pande, og hak dem groft. Drys mango og cashewnødder over salaten, og vend let rundt. Tænd ovnen på 220°. Fold hvert stykke fillodej på midten, så det danner et rektangel. Pensl fillodejen med lidt olie, og fordel fyldet på midten af rektanglet. Rul forsigtigt dejen tæt sammen om fyldet. Læg forårsrullerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med olie, og steg dem gyldne og sprøde i ovnen i ca. 15 minutter. Servér med sursød chilisauce og spidskålssalat. Få indkøbslisten til hele uge her