Smid de lækre jomfruhummere på grillen til både hverdag og gæster - perfekt på en varm sommerdag. Her får du opskriften på grillet jomfruhummer med estragonmayo
30 min4 personer
Tid i alt 55 min
DET SKAL DU BRUGE
8 jomfruhummere
2 tsk. sukker
1 spsk. salt
ESTRAGONMAYO
1 bundt frisk estragon
1 dl vindruekerneolie
1 æggeblomme
¼ tsk. sennep
1 tsk. eddike
salt og peber
TIL SERVERING
4 skiver godt brød
1 radicchio
frisk dild
Opskrift - sådan laver du grillet jomfruhummer med estragonmayo
1. Tænd op i grillen i god tid. Flæk hummerne, og krydr med sukker og salt. Lad dem trække i 30 minutter. Grill dem i 1-2 minutter på hver side, og tag dem så af varmen. 2. ESTRAGONMAYO: Blend estragon (inkl. stilke) sammen med olie i en blender eller minihakker, til det har en ensartet konsistens. Sigt olien gennem en finmasket sigte. Pisk æggeblommen med sennep, eddike og lidt salt. Tilsæt estragonolien lidt ad gangen i en tynd stråle. Fortsæt, til konsistensen er forholdsvis tyk. Smag til med salt og peber. 3. SERVERING: Servér de nygrillede jomfruhummere med masser af estragonmayo, brød, salat og dild. PRØV OGSÅ: Lobster roll med jomfruhummerhaler