1. Tænd ovnen på 200°. Kog kartoflerne i 10-15 minutter i letsaltet vand, til du akkurat kan stikke en gaffel igennem uden modstand, og skær dem herefter i halve. Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt, peber og oregano. Smelt smør på en pande (som kan gå i ovnen), og hæld æggemassen på panden. Fordel kartofler, soltørrede tomater og serranoskinke på æggemassen, og drys med friskrevet parmesan. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter. Afkøl, og pynt med basilikum. 2. GRØNNE BØNNER: Skyl bønnerne, og nip enderne af. Steg dem i olivenolie, til de bliver flot grønne. Dryp eddike over, og krydr med salt og peber. Hæld bønnerne over på et fad, og drys med parmesan i flager. 3. SERVERING: Servér æggekagen med grønne bønner og ristet rugbrød. TIP: Kan din pande ikke tåle at komme i ovnen, så bag æggekagen i et smurt ovnfast fad. Få indkøbslisten til hele ugen her