1. SYLTEDE JORDBÆR: Skyl og nip jordbær, og halvér dem på langs. Læg jordbærrene i et skoldet syltetøjsglas. Hæld æblemost, æblecidereddike, timian, peberkorn og salt i en gryde, og bring det i kog. Tag gryden af varmen, og lad lagen køle af, til den er fingervarm. Hæld den over jordbærrene i glasset. Sæt låg på, og stil syltetøjsglasset på køl i mindst 2 timer, dog gerne 1 døgn.
2. TILBEHØR: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Skyl og tør salaten.
3. Steg kulmulefileterne på kødsiden i smør på en pande ved høj varme i ca. 2 minutter, til de er gyldne, og dernæst på skindsiden i 5-7 minutter, til fisken er gennemstegt og hvid i farven. Krydr med salt og peber. Servér kulmule med syltede jordbær, nye kartofler, koldt smør og grøn salat.
PRØV OGSÅ: Ovnbagt laksefilet med nye kartofler
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Grøn polentapizza med ærter og burrata - Få opskriften her (link fjernet)