Tænd ovnen på 200°. Halvér butternutsquash, og fjern kernerne med en ske. Skær skrællen af med en skarp kniv, og skær græskarkødet i mundrette tern. Vend dem i ½ af olien, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med rosmarin og salt, og bag græskarternene i ovnen i 20 minutter, til de er møre og let gyldne.
Pil og hak løget fint. Skyl grønkål, fjern stilkene, og hak bladene fint. Steg løget i resten af olien på en pande i 2 minutter. Tilsæt grønkål, og steg videre ganske kort, til kålen falder let sammen. Krydr med salt.
Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, men gem ca. 1 dl af kogevandet.
Servering:
Vend pasta, kogevand, smør, græskartern og grønkål forsigtigt sammen, og anret i dybe tallerkener. Servér straks toppet med revet parmesan og gerne lidt friskkværnet peber.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Kyllingelår med rød waldorfsalat – få opskriften her
Onsdag: Glaseret laks med ris, grønkål og avocado – få opskriften her
Torsdag: Små tærter med græskar, feta og bacon – få opskriften her
Fredag: Farsbrød med æbler, svesker og kålsalat – få opskriften her