Fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta
5. december 2019
Af: Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Columbus Leth
Skal det være ekstra nemt, kan du droppe den hjemmelavede pizzadej og bruge arabiske fladbrød i stedet. Det er let og lækkert og giver pizzaer med supersprøde bunde. Her får du opskriften på fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta.
25 min4 personer
DET SKAL DU BRUGE
4 arabiske fladbrød
2 friske mozzarellakugler (i alt 250 g)
75 g valnøddekerner
1½ spsk. Olivenolie
Salt og peber
Syrlige rødløg:
4 rødløg
1 spsk. olivenolie til stegning
2 spsk. Æbleeddike
1 tsk. tørret timian
½ tsk. Sukker
Salt og peber
Til servering:
50 g rucola
150 g feta
Opskrift – sådan laver du fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta
Syrlige rødløg: Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe. Steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter, til de er klare i farven. Tilsæt eddike, og lad det koge ind. Krydr med timian, sukker, salt og peber, og steg videre i 2 minutter. Tag panden af varmen.
Tænd ovnen på 200º varmluft. Fordel fladbrødene på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel dem på fladbrødene. Top med syrlige rødløg og grofthakkede valnødder. Dryp lidt olie over pizzaerne, og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen samtidig i ca. 5 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Servering: Top de varme fladbrødspizzaer med skyllet rucola og smuldret feta, og servér straks.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.