
Tænd ovnen på 200°. Smør kyllingelårene ind i olie, og krydr med salt og peber. Læg lårene i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 35-40 minutter, indtil kødet er gennemstegt og skindet sprødt.
Waldorfsalat:
Rens og skær bladselleri i tynde skiver. Skyl og skær æbler i tern. Skyl og halvér vindruerne, og bland dem sammen med bladselleri og æbler i en skål. Rist valnøddekernerne let på en tør pande, og stil dem til side.
Yoghurtdressing:
Riv citronskallen fint, og pres citronsaften. Rør citronskal og -saft sammen med de øvrige ingredienser, og vend dressingen i waldorfsalaten. Drys med ristede valnødder.
Servering:
Servér kyllingelår med waldorfsalat og groft brød.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplaner.