Læg kyllingefileterne i en skål. Rør kokosmælk, olie, fiskesauce, fintrevet ingefær, presset hvidløg og karry sammen til en marinade.Vend kyllingekødet i marinaden, og lad det marinere på køl i mindst 30 minutter – dog gerne op til 24 timer. Mangosalat: Skræl mangoen, og skær kødet i tynde skiver. Pil og hak rødløget fint. Rens og hak chilien helt fint. Hak koriander groft. Vend mango, rødløg, chili, koriander, eddike og salt sammen i en skål. Sæt salaten i køleskabet indtil servering. Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken. Tænd ovnen på 250°. Sæt kyllingekødet på spyd, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg spyddene i ovnen i 12 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Peanutbuttersauce: Bland kokosmælk, peanutbutter, karrypasta, limesaft og fiskesauce i en lille gryde, og bring saucen i kog under omrøring. Tag saucen af blusset, så snart den koger. Smag til, og servér til kyllingespyd, mangosalat og ris.
Få indkøbslisten til hele ugen her UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Læs mere om: