Rødbedebøffer: Tænd ovnen på 175°. Skræl rødbederne, og skær dem i tern på 1 x 1 cm. Pil løget, og skær det i både. Pil hvidløg. Rens svampene, og skær dem i skiver. Bland rødbedetern, løgbåde, hele hvidløg og svampe på en bageplade med bagepapir. Vend det med olivenolie, og sæt bagepladen i ovnen i 30 minutter, til grøntsagerne er møre og gyldne. Hæld bagepladens indhold i en foodprocessor, og kør, til du får en grov mos. Tilsæt havregryn, linser, revet parmesan, hakket persille, salt og peber, og kør, til du får en grov ”fars”. Form farsen til 8 bøffer, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg bøfferne i ovnen i 20 minutter, til de er faste og gyldne. Servering: Lun bollerne i ovnen sammen med linsebøfferne i de sidste 5 minutter. Skræl gulerødderne, og brug en kartoffelskræller til at høvle den i lange, brede strimler. Skær agurk og rødløg i skiver. Skyl og tør hjertesalatbladene. Anret grøntsager, rødbedebøffer, mayonnaise og burgerboller på fade og i skåle, så hver især kan samle sin egen burger ved bordet.