En nem og sund ret, du hurtigt kan bikse sammen.. Få opskriften på tigerrejer med ristede grøntsager her
10 min4 personer
Tid i alt 35 min
Det skal du bruge
20 tigerrejer
skal af 1 usprøjtet citron
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 lille bundt dild
salt og friskkværnet peber
Ristede grøntsager
½ blomkål
1 rød peberfrugt
200 g sukkerærter
1 spsk. olivenolie til stegning
1 frisk rød chili
4 spsk. sojasauce
1 spsk. sukker
Til servering
groft brød
Opskrift - sådan laver du tigerrejer med ristede grøntsager
Tigerrejer: Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Vend rejerne med revet citronskal, olivenolie, knust hvidløg og plukket dild og salt og peber.
Læg 4 stykker bagepapir på 30 x 30 cm på køkkenbordet, og fordel rejerne oven på papiret. Fold papiret ind over rejerne. Læg rejepakkerne på en bageplade, og bag dem i en 170° varm ovn i 10 minutter.
Ristede grøntsager: Skær blomkål i mindre buketter. Rens og skær peberfrugt i tynde strimler. Skyl og skær sukkerærterne over på langs.
Rist blomkålen godt i olie på en pande. Vend peberfrugt og sukkerærter med blomkålen på panden, og smag til med friskhakket chili, sojasauce og sukker.
Servering: Servér rejerne med ristede grøntsager og ristet brød til.