Farsbrød er nemt at lave, det passer stort set sig selv i ovnen – og du kan fylde forskellige revne grøntsager i. Hvis der er farsbrød tilovers, er det godt til frokost, også i madpakken.
2 personer
Tid i alt 1 min
Det skal du bruge
300 g hakket svinekød
Salt, peber
½ løg
1 gulerod
selleri
1 æg
½ dl rasp
Ca. ¾ dl mælk
Ca. ½ hokkaidogræskar
Smør
125 g blandede svampe
Opskrift- sådan laver du farsbrød med svampe og stegt græskar
Rør kødet med salt, peber, revet løg, gulerod og selleri og derefter æg, rasp og så meget mælk, at farsen er tilpas.
Form til et brød i et ovnfast fad og bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min.
Fjern kernerne fra græskarret, skær det i både, pensl med smeltet smør, drys med salt og steg stykkerne møre i ovnen ved 200 grader i godt 15 min.
Skær svampene i mindre stykker og steg dem på en pande i smør.
Server farsbrødet i skiver med græskar og svampe til.