Lækker opskrift på farseret aubergine med lammekød. En super lækker ret, som passer perfekt til aftensmaden. Hvis man ikke er til lammekød, kan det erstattes med hakket okse-, svine- eller kyllingekød
40 min2 personer
Tid i alt 50 min
Det skal du bruge
1 aubergine
1 tsk olie
250 g hakket lammekød
Salt og peber
1 spsk revet løg
2 fed hvidløg
1 drys stødt spidskommen
½ tsk revet skal af en usprøjtet citron
1 stor spsk korender
1 lille æg
1 spsk rasp
Opskrift - sådan laver du farseret aubergine
Flæk auberginen, udhul den og hak indmaden. Svits indmaden på en pande i olie.
Rør kødet med salt, peber, løg, presset hvidløg, spidskommen, citronskal, korender, æg og rasp.
Tilsæt aubergine-indmaden.
Fyld farsen i aubergineskallerne og stil dem i et ovnfast fad
Hæld lidt vand ved og bag auberginerne i ovnen ved 200 grader i 35-40 min.