Mange har et lidt anstrengt forhold til kål – medmindre det f.eks. er rødkålen til julens lækkerier – men kål er en god grov grøntsag, som både er billig og meget anvendelig. Den er tilmed fuld af vitaminer, mineraler og kostfibre, der gør, at du føler dig mæt i lang tid.
4 personer
Tid i alt 15 min
Det skal du bruge
200 g skrællet rødbede
250 g rødkål
200 g æble
100 g græsk yoghurt 2%
1 tsk dijonsennep
1 spsk ahornsirup
¼ dl citronsaft
salt og peber
Persille
Opskrift - spdan laver du rød coleslaw
Riv rødbeden i tynde strimler. Snit rødkålen. Skær æblerne i smalle både.
Rør yoghurt, sennep, sirup og citronsaft sammen og smag til med salt og peber.
Vend rødbede, rødkål og æblebåde i dressingen og lad det trække 10 min.
Smag til og drys med lidt hakket persille. Server med f.eks. groft brød til frokost eller som tilbehør til aftensmaden.