De store portobellosvampe er perfekte til at lave fyldte svampe, da der kan være meget mere fyld i dem end i almindelige champignoner. Fyldte portobellosvampe kan spises som hovedret med salat og brød eller severes som en snack til tapas eller forret. Du kan også lave fyldte portobellosvampe som tilbehør til kød.
TIP: Prøv også at lave fyldte portobellosvampe med oksekød eller kylling som en lækker aftensmad med masser af grøntsager.
Du kan sagtens lave denne opskrift på fyldte svampe vegetarisk ved blot at udelade skinken. Du kan evt ersatte skinke med ekstra grøntsager eller lidt hakkede nødder.
Hvis du ikke er til gedeost, kan du bruge lave fyldte svampe med feta. Gedeosten kan også erstattes af frisk mozzarella, brie, emmentaler eller lige den ost, du foretrækker. Osten kan også helt udelades.
Kan du ikke få nok af fyldte svampe? Så se med her, hvor vi har fundet flere lækre opskrifter med svampe