Grillet saltet flæsk med ærte-mynte-pesto og ristede kartofler
14. januar 2022
Af: Louisa Lorang
Grillet saltet flæsk er ægte mandagsmad! Det er nem forkælelse, så hverdagen bare kan få lov at komme an. Her serveret med ærte-mynte-pesto. Få opskriften her!
2 personer
Tid i alt 40 min
Grillet flæsk
300 g flæsk i skiver
1 spsk. groft salt
Pesto
50 g smuttede mandler
½ fed hvidløg
200 g ærter fra frost, optøede
50 g pecorino
1 håndfuld mynte
¼ dl olivenolie
salt
TILBEHØR
ristede kartofler
blandet salat
Sådan laver du grillet saltet flæsk med ærte-mynte-pesto
Drys flæsket med salt, og lad det trække i 10 minutter. Grill det på en varm grill ved indirekte varme eller på en rist i ovnen ved 175° i ca. 25 minutter, eller til det er sprødt og mørt.
Blend imens mandler, hvidløg, ærter, pecorino, mynte og olivenolie. Smag til med salt.
Servér det sprøde flæsk med ærtepesto, ristede kartofler og salat.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.