Friske forårsruller er en hyggelig ret, som gæsterne selv kan samle ved middagsbordet. Din opgave er
blot at stege bøffen, røre dressingen sammen og skære alle ingredienserne ud i mundrette stykker.
4 personer
Tid i alt 25 min
Vietnamesiske forårsruller
1-2 gode bøffer
lidt olie
salt og friskkværnet peber
2 gulerødder
½ salathoved, fx hjertesalat
1 avocado
saft af ½ limefrugt
½ bundt forårsløg
CHILISAUCE
1 frisk rød chili
saft af 1 limefrugt
¼ dl fiskesauce
1-2 spsk. sukker
Til servering:
frisk mynte
frisk koriander
rispapir
Opskrift - sådan laver du vietnamesiske forårsruller med steak
Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande. Jeg foretrækker dem medium. Krydr med salt og peber.
Anret skiver af bøf, gulerødder i strimler, sprød salat, avocado, lime, mynte, koriander og forårsløg, og servér med rispapir og et fad med vand ved bordet. Rør chilisaucen sammen, og giv den til, og saml selv fine ruller med lidt af hvert i ved bordet.
TIP: Vælg en dejlig sprød salat til dine vietnamesiske forårsruller, f.eks. hjertesalat, romainesalat eller iceberg.