
Hak chokoladen helt fint, og kom den i en stor skål. Bring fløden i kog. Hæld den over chokoladen, mens du rører godt, så al chokoladen smelter. Rør æggeblommerne i chokoladen. Pisk æggehviderne helt stive med sukkeret. Vend forsigtigt ¹/3 af æggehviderne i chokoladeblandingen, og vend chokoladeblandingen tilbage i resten af hviderne. Anret i små glas eller skåle eller en stor skål, og stil det i køleskabet i minimum 8 timer.
Kog fløden i en sauterepande. Kog sukker og vand til en tyk sirup, til den koger med 1 cm store bobler (eller sukkertermometeret viser 110°), og tag den fra varmen. Tilsæt den varme fløde, og lad det koge sammen. Tag det fra varmen, og vend frugtstykker og nødder i. Servér på eller ved siden af moussen.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.