1. Pil og hak løg og hvidløg. Svits det i olie i en gryde, til løgene bliver klare. Tilsæt alle krydderierne, og lad dem svitse med. Rør hakkede tomater og tomatpuré i. Læg kyllingefileterne i gryden, og rør rundt, så de er dækket af tomatsauce. Lad det simre under låg i 30 minutter, til kødet er helt mørt. Tag derefter kyllingefileterne op af gryden, og riv kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg kødet tilbage i gryden; rør rundt, og smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
2. SERVERING: Lun tortillapandekagerne. Flæk avocadoer, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl og pluk salaten. Fyld pandekagerne med pulled chicken, avocado, salat og cremefraiche.
Pift din wrap op med en nem, hjemmelavet guacamole med opskriften lige her!
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Gulerodssuppe med ingefær og rugbrødsknas – Få opskriften her
Onsdag: Æggekage med chorizo og græskar – Få opskriften her
Torsdag: Sesam-laks med citronpasta og ærter – Få opskriften her