Blend kiksene helt fint med farin og kanel, tilsæt smør, og kør godt igennem. Tryk kiksemassen ud i en 20 cm rund springform foret med bagepapir. Bag den i en 180° varm ovn i 15 minutter. Rør flødeost og yoghurt sammen med æggene, og tilsæt rørsukker, vaniljekorn, appelsinskal og hvedemel. Fordel fyldet på kiksebunden, og bag kagen i en 190° varm ovn i 50 minutter, til fyldet er stivnet. Afkøl helt. Hak chokoladen fint, og smelt den og muscovadosukkeret over et vandbad. Tag det fra varmen, og rør det med den græske yoghurt, til toppingen er cremet og skinnende. Sæt den på køl i 10 minutter, og fordel cremen over den bagte cheesecake. Stil cheesecaken på køl i minimum 4 timer og gerne natten over. Drys med kakao, og servér.
VILD MED CHEESECAKE? - FÅ FLERE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ CHEESECAKE
Cheesecake med to slags chokolade - Få opskriften her
Cheesecake med jordbær - Få opskriften her