1. Stegte rodfrugter: Tænd ovnen på 160° varmluft. Skræl rodfrugterne, og skær dem i grove stykker. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt, peber og oregano. Bag dem i 30 minutter i ovnen.
2. Torskefilet: Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber, og bag dem i 10-12 minutter i ovnen sammen med rodfrugterne. Hak oliven, og drys dem på fisken, så de steger med de sidste 6 minutter. Drys med rasp, og lad det stege med de sidste 2 minutter.
3. Agurkecreme: Rør yoghurt sammen med salt og peber. Skyl og riv agurken. Pil og riv hvidløg. Vend agurk og hvidløg i yoghurten. Anret agurkecremen på tallerkener, og læg et stykke fisk ovenpå. Servér med rodfrugter, og pynt med brøndkarse
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Salat med tun, edamamebønner, fennikel og æg - Få opskriften her
Tirsdag: Spanske kødboller i krydret tomatsauce med oliven og peberfrugter - Få opskriften her
Onsdag: Kyllingebryst med søde kartofler og grøntsagsstave - Få opskriften her
Fredag: Peberbøf med grillet grønt og paprikadressing - Få opskriften her