1. Bland rugmel, hvedemel og salt sammen. Smuldr smørret i, så det får konsistens som krummer. Saml dejen med koldt vand.
2. Smør tærte formen, og tryk tærtedejen ned i den. Forbag tærte dejen ved 200° i 10-15 minutter. Tag den ud, og lad den køle lidt.
3. Kog imens kartoflerne møre, og skær dem i grove stykker. Knæk den nederste ende af aspargesene, og kassér dem. Snit aspargesene i grove snitter. Kom asparges og kartofler i den forbagte form. Pisk gedeost, yoghurt, æg og mælk sammen, og krydr massen med salt og peber. Hæld den over grøntsagerne, og bag tærten ved 175° (varmluft) i 45-60 minutter, eller til den er gennembagt og gylden.
Servér straks tærte med salat til.
TIP: Du kan komme 3-4 ekstra æg i massen og lave tærten uden bund som en slags bagt æggekage. Det er virkelig også lækkert.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Asian hot suppe med kylling og spidskål - Få opskriften her
Onsdag: Hot svin i wrap - Få opskriften her
Torsdag: Hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler - Få opskriften her
Fredag: Rugmelsstegt makrel med brunet smør - Få opskriften her