Vagtelæg med radiser og purløgsolie
Mad

Vagtelæg med radiser og purløgsolie

15. februar 2022
Af: Carsten Kyster
Foto: Columbus Leth
Påskemiddag: Når de små vagtelæg steges i en æbleskivepande, får de en flot facon.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 10 stilke purløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2-3 radiser
  • 8-12 vagtelæg
  • salt og friskkværnet peber

Hak eller klip purløget fint, og bland det med 2 spsk. olivenolie. Rens radiserne, og skær dem i tændstiktynde strimler. Opvarm en gammeldags æbleskivepande med resten af olivenolien. Slå et vagtelæg ud i hvert hul, og steg dem i et par minutter, til de er faste, med let flydende blomme. Anret de stegte vagtelæg på små tallerkener, og top med purløgsolie og radiser. Krydr med salt og peber.

Læs også