https://imgix.femina.dk/media/d25e573e274f48798afca87e9b6389f9.jpg
Mad

Kålpølser med spidskålslaw

15. februar 2022
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er kålpølser med spidskålslaw. Få opskriften her
2 personer

Spidskålslaw

  • ½ spidskål
  • ½ fennikel
  • 1 dl drænet yoghurt
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 1 fed hvidløg, revet
  • lidt salt
  • lidt sukker

ENDVIDERE

  • 4 kålpølser

TILBEHØR

  • 100 g blandet salat
  • groft brød
  • sennep

Snit kål og fennikel fint, evt. på et mandolinjern. Rør yoghurt med eddike og hvidløg, og vend kål og fennikel med dressingen. Smag til med salt og sukker, og steg pølserne. Servér pølser med slaw, salat, brød og sennep.

Læs mere om:

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.