1. Riv citronskal fint. Pisk citronskal, æg, mælk, kærnemælk, olie, salt, vaniljesukker og hvedemel godt sammen. Lad dejen hvile i skålen i 30 minutter.
2. Steg ca. 10 store pandekager i smør på en varm pande. Læg dem på en tallerken med bagepapir imellem, efterhånden som de bliver færdige. Lad pandekagerne blive kolde.
3. Pandekagefyld: Pisk fløden til skum. Læg en pandekage på et serveringsfad, og smør et tyndt lag lemoncurd på. Læg en ny pandekage på, og smør med et tyndt lag flødeskum. Fortsæt med at bygge lagkagen op med skiftevis lemoncurd og flødeskum, og læg et lag med halvdelen af hindbærrene i midten af kagen.
4. Pynt: Afslut kagen med et lag flødeskum, og pynt med de sidste hindbær, sigtet flormelis og evt. frysetørrede bær. Servér straks.
Læs mere om: