1. Tænd ovnen på 200°. Skræl gulerødderne, skær dem i skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend skiverne i olie, drys med salt, og sæt bagepladen i ovnen i 30 minutter, indtil skiverne er møre og lidt sprøde. Kog belugalinser i ca. 20 minutter i letsaltet vand – pas på, de ikke koger ud. Lad al væsken fordampe fra gryden ved at fjerne låget de sidste 5 minutter.
2. DRESSING: Pres hvidløget, og rør eller ryst alle ingredienserne til dressingen sammen.
3. HONNINGBAGT FETA: Læg fetaen i et lille ovnfast fad, og dryp olivenolie og honning over. Læg rosmarinkviste ved, og kværn peber over. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, så fetaen bliver gylden i overfladen.
4. Riv grønkålsbladene af stilkene; skyl dem grundigt, og læg dem i en stor skål. Hæld dressingen over, og massér derefter kålen i 5 minutter, indtil fibrene nedbrydes, og kålen bliver blød. Rens rosenkålene, og skær dem i tynde skiver. Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft. Bland i salaten sammen med granatæblekerner, belugalinser og bagte gulerodsskiver, og vend rundt. Anret med feta øverst, og servér straks.