Tænd ovnen på 200°. Skær kyllingekødet i tern, og sæt dem til side. Skær blomkålen i buketter, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem i olie, drys let med salt, og bag blomkålsbuketterne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gyldne og sprøde. Rist cashewnødderne gyldne i stor gryde, og sæt dem til side. Pil og hak løgene, og riv hvidløg og ingefær fint. Svits løg, hvidløg og ingefær i smør i gryden, og tilsæt karrypasta, karry, garam masala, salt og peber. Tilsæt kyllingekød, og steg, til det er lysebrunt. Vend kokosmælk, yoghurt og tomatpuré i gryden. Lad det simre, indtil kødet er mørt, og vend så de bagte blomkålsbuketter i gryden. Smag til med salt og peber, drys med ristede cashewnødder, og servér med lunt naanbrød, frisk koriander og skyllet rucola.
TIP: Erstat kyllingekødet med lam, eller lav en vegetarisk udgave med kikærter fra dåse.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tærte med græskar, grønkål og feta – få opskriften her
Tirsdag: Sojamarineret laks og kikærtesalat med avocado og kål – få opskriften her
Torsdag: Kartoffel-smørrebrød med smilende æg – få opskriften her
Fredag: Quick pulled pork i tacos med syltet rødkål – få opskriften her