Vil du prøve andre retter med svampe, så prøv denne: Pasta med svampe og parmesan
1. Børst eller skyl forsigtigt svampene, og skær evt. de store i lidt mindre stykker. Pil løg og hvidløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl og tør spinaten. Steg løg og rødløg i halvdelen af olien på en pande ved svag varme, til de er helt sprøde og gyldne. Lad dem køle af på et stykke bagepapir. Svits alle svampene, til de får lidt farve. Kom resten af olien på, og varm godt op. Tilsæt chilipasta,
salt og peber, og steg 1-2 minutter. Vend spinaten i, sluk for varmen, og vend spinaten rundt på panden, til bladene er faldet sammen.
2. Urtebrød: Pensl brødene med olie. Rist dem på begge sider på en varm pande. Hak krydderurterne, drys dem på begge sider af brødene, og steg 1 1 minut på hver side. Læg brødene på en rist.
3. Anret svampene på brødene, og top med stegte løg og evt. lidt karse.
Opskriften er den del af en komplet sensommermenu. Til hovedret og dessert fanbefaler vi
Kalvemørbrad med spæde rodfrugter og svampeflødesauce – få opskriften her
Mandelpandekager med brombærkompot og vaniljeis – få opskriften her