TIP: Køb en hel kylling, og partér den selv, så kan du få både økologi og skind - og nok til 2 dage.
Opskrift - Sådan gør du:
1. Del kyllingen i 8 stykker: 2 bryster, 2 overlår, 2 underlår og 2 vinger. Gem lår og vinger til tirsdag.
2. Steg kyllingebrysterne gyldne og gennemstegte i olie på en varm pande. Kom rosmarin, citronsaft og honning på panden, og lad det koge op, så kyllingen er blank og krydret. Krydr med salt.
3. Skær imens kartoflerne i mundrette stykker, og rist dem gyldne i olivenolie på en varm pande. Kom rødløg ved, og rist i yderligere 1-2 minutter. Vend forårsløg i til sidst, og smag til med salt.
Servér kyllingen med kartofler og blandet salat vendt med olie og eddike.
TIP: Du kan med fordel marinere resten af kyllingen til tirsdag, så den er klar og har fået godt med smag.
Få indkøbslisten til hele ugens madplan her
MADPLAN FOR RESTEN AF UGEN
Læs mere om: