Sådan gør du:
1. Rør alle ingredienserne til bunden af din julekage sammen til en løs masse. Beklæd en 20 x 20 cm stor form med bagepapir, og tyk dejen ud i formen. Bag bunden i en 165° varm ovn i 30 minutter, til den er let gylden (den må ikke bages helt sprød). Lad bunden til julekage køle helt af i formen.
2. Kog fløden med kanelstang og vaniljebælg og vaniljekorn. Sluk, når det akkurat koger, si det over i en ren gryde, og tilsæt farin, honning og smør. Lad det koge op til 120°. Hæld den varme karamel over bunden til din julekage; lad det køle af, og sæt det i køleskabet natten over. Pynt med streger af smeltet mørk chokolade (dyp en gaffel i den smeltede chokolade, og ryst over kagen i siksakmønster). Skær din julekage i små mundrette stykker, og servér.
TIP: Du kan fryse den færdige julekage.