1. Pisk æggene godt med sukkeret. Tilsæt smørret, og rør godt. Bland mel, appelsinskal, citronskal og vaniljekorn i dejen, og rør godt. Tilsæt mælken, og rør, til dejen er ensartet. Lad den hvile i 30 minutter.
2. Varm en pande op med lidt olie og smør. Hæld dejen ud på panden i et tyndt lag. Bag pandekagen 1-2 minutter, til den er let gylden i kanten, og vend den. Læg de bagte pandekager i en stabel, drys med lidt sukker mellem hver, og hold dem lune.
3. Lav dernæst karamellen: Hæld sukkeret i en gryde. Lad det smelte langsomt, og hæld vand på (pas på, det sprøjter, så brug evt. et grydelåg som skjold). Kog karamellen, til den er smeltet og jævn - det tager ca. 6 minutter. Tilsæt amarettosirup, og lad det køle let af.
3. Pisk fløden til skum. Smag til med flormelis, og vend forsigtigt lidt karamel og hakkede valnødder i.
4. Læg 3 spsk. nøddeskum på pandekagerne, og fold den som en trekant; hæld karamel over, og drys med nødder. Servér straks.
Læs mere om: