Kom skinken i en stor gryde med koldt vand, der dækker. Tilsæt laurbærblade, løg og persillestilke, og kog langsomt skinken op. Lad den koge stille og roligt i ca. 45 minutter, eller til den er 71-73° i centrum. Hæld ofte vand på undervejs, så skinken fortsat er dækket. Lad den trække i 15 minutter i vandet. Tag skinken op, og lad den køle lidt.
Tag nettet eller kødsnoren af skinken, skær evt. tern i skinken, og sæt nelliker i. Drys med et tyndt lag majsstivelse.
Rør dijonsennep, fransk sennep og honning sammen. Smør blandingen på skinken, og drys med rasp. Læg den i et ovnfast fad.
Sæt skinken i en forvarmet ovn ved 225°, og lad den stege gylden.
Servér skinken lun eller afkølet på sødt svensk julebrød eller med kartofler. Og gerne med grov sennep.
TIP: Bruger du skinken som en hovedret, kan du servere stuvet grønkål og brunede kartofler til.