1. CITRONPASTA: Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Bland sesamfrø, salt og peber i en dyb tallerken. Vend laksefileterne i blandingen, så de er dækket på alle sider. Steg laksen i smør eller olie på alle sider på en pande, til sesamfrøene er gyldne, og laksen gennemstegt.
3. CITRONPASTA, FORTSAT: Riv citronskal, pres citronsaft, og rør det sammen med fintrevet parmesan, olie, salt og peber i en skål. Vend blandingen sammen med den friskkogte, afdryppede pasta. Hæld kogende vand over de frosne grønne ærter i en skål; lad dem tø op, og hæld vandet fra. Vend ærterne i pastaen.
4. SERVERING: Pynt pastaretten med frisk oregano, og servér med sesamlaks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Gulerodssuppe med ingefær og rugbrødsknas – Få opskriften her