Opskrift - Sådan laver du risotto med blomkål og persillepesto:
1. Sautér løg og hvidløg i lidt olie og smør. Kom risene ved, og lad det hele stege lidt uden at tage farve.
2. Kom hvidvin på, og lad det reducere næsten væk. Tilsæt vand eller bouillon, lidt ad gangen, til risene er næsten møre. Tilsæt blomkål, og lad dem dampe med i risene i 4-5 minutter. Vend smør og parmesan i, og smag til med salt og peber.
3. Pluk persillen groft, og blend den med pinjekerner, hvidløg, parmesan og olie. Smag til med salt.
Servér straks risotto toppet med pesto og gerne med salat til.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Sandwich med steak, chili-honning-mayo og bacon - Få opskriften her
Tirsdag: Spaghetti med muslinger og tomater - Få opskriften her
Torsdag: Kylling med spinat og gedeost- Få opskriften her
Fredag: Wontonsuppe med svinekød og asparges - Få opskriften her