Vælg torsk med omtanke, og følg med på wwf.dk
1. Kog bederne i ca. 10 minutter, alt efter størrelse. Lad dem køle lidt. Gnid skrællen af, og skær dem i både. Kog eddike og sukker op i en gryde, til sukkeret smelter. Kom bederne i, og lad dem varme med i 5 minutter. Vend kapers i, og tag bederne af varmen. Lad dem køle en smule af, og vend lune beder med karse lige inden servering.
2. Smelt imens smørret i en gryde, og pisk mel i. Pisk mælk i, lidt ad gangen, til saucen er tyk og glat. Lad den småkoge i 15 minutter, og smag den til med masser af sennep og salt.
3. Del fisken i 2 stykker, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Top med salt og smør, og bag dem ved 175° i en varm ovn. Servér torsk, beder og kogte kartofler med sennepssauce.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Salat med tuncreme og radiser - Få opskriften her
ONSDAG: Fiskeburger af mørksej med tatarsauce - Få opskriften her