1. Tilbehør: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
2. Løvstikkesmør: Rør smør sammen med løvstikke og fintrevet citronskal. Rul det til en pølse i bagepapir, og læg det i fryseren i 10 minutter.
3. Skær små snit i fedtkanten på koteletterne, og steg dem med fedtsiden nedad på en varm pande, til kanten er sprød og gylden. Læg koteletterne ned på panden, og steg dem færdige i 2-5 minutter på hver side.
4. Squashsalat: Skyl squashene, og skær dem i meget tynde skiver med en tyndskræller eller på et mandolinjern. Skyl og halvér tomaterne. Hak basilikum groft. Bland squash sammen med tomat-er og basilikum.
5. Citrondressing: Rør olie sammen med citronsaft, salt og peber. Vend squashsalat-en sammen med citron-dressingen.
6. Servering: Anret koteletterne med lidt løvstikkesmør, og servér med squashsalat drysset med friskhøvlet parmesan.
TIP: Løvstikkesmør er lækkert, men du kan evt. udskifte løvstikke med persille og 1 fed hvidløg.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Svinekød i krydret sauce med grillede grøntsager - Få opskriften her
Onsdag: Krydrede kødboller på spyd, og fennikelsalat med jordbær - Få opskriften her
Torsdag: Thailandsk nudelsalat med oksekød - Få opskriften her
Fredag: Muslinger med ingefærøl, løg og nye gulerødder - Få opskriften her