En bøf kan sagtens klare sig uden kartofler. Hvis du savner mere tilbehør, kan du servere lune pitabrød til.
1. Krydrede linser: Skyl og kog linserne efter anvisning på pakken.
2. Varm en pande godt op, og steg bøfferne med fedtkanten nedad, til den er sprød. Hæld lidt olie på panden, og steg bøfferne i ca. 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag bøfferne fra panden, og lad dem hvile i 5 minutter.
3. Krydrede linser, fortsat: Hæld stegefedtet fra panden over linserne. Pil og hak hvidløg. Skræl og riv ingefær. Varm panden op, og steg hvidløg, ingefær og karrypasta. Vend det sammen med linserne.
4. Tomatsalat: Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Vend rødløg og tomater sammen med plukket mynte og olie.
5. Yoghurtdip: Rør yoghurt sammen med koriander, salt og peber.
6. Skær bøfferne i skiver lige inden servering. Servér med krydrede linser, tomatsalat og yoghurtdip.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Kartoffelsuppe med røget laks og rugbrødscrunch – Få opskriften her