Æggekage er en supernem og budgetvenlig hverdagsklassiker. Fyld den med grøntsager, og servér med rugbrød og klippet purløg. Her får du opskriften på æggekage med laks, squash og spinat
4 personer
Tid i alt 40 min
Det skal du bruge
2 squash
smør til stegning
150 g frisk spinat
6 æg
1 dl mælk
salt og friskkværnet peber
100 g røget laks
Til severing
½ bundt purløg
4-8 skiver rugbrød
evt. smør
Æggekage med laks, squash og spinat
Tænd ovnen på 175°. Skyl squash, og skær dem i tern.
Steg dem i smør på en pande, indtil de bliver gyldne.
Tilsæt skyllet spinat, og vend rundt, indtil spinaten falder sammen.
Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber.
Hæld æggemassen på panden, og fordel stykker af røget laks over.
Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast.
Drys med finthakket purløg, og servér med ristet rugbrød og evt. smør.