Her får du opskriften på frisk pasta med hjemmelavede ærtepuré og mynte – nem og hurtig ret, hvor der ikke er sparet på smagen
3 personer
DET SKAL DU BRUGE
400 g frisk pasta
500 g friske ærter
20 g mandler
2 spsk. olivenolie
2-3 spsk. piskefløde
25 g friskrevet parmesanost
1 håndfuld frisk mynte
saft af ½ citron
salt og friskkværnet peber
parmesan
Frisk pasta med ærtepuré og mynte
Ærtepuré: Bælg ærterne, og læg dem i en gryde med kogende vand i 30 sekunder.
Rist mandlerne på en tør pande, til de er gyldne. Hæld ærterne i en foodprocessor sammen med mandler, olivenolie, fløde, parmesan og mynte. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og vend pastaen med ærtepuréen. Pynt med revet parmesan og mynte. Servér med godt brød til.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.