Hvis du ikke bryder dig om gedeost, kan den byttes ud med feta.
1. Omelet: Opvarm en pande med olie, og mas hvidløgsfeddet ud på panden, så det giver smag. Skær squashen i skiver, og steg dem på panden. Rør æggene sammen med fløde. Fjern hvidløgsfeddet fra panden. Læg salvie-
bladene på panden, og vend salvie og squash sammen. Hæld æggemassen på, og skru ned for varmen. Bælg ærterne, og tag ca. 1/3 fra til salaten. Drys ærterne på omeletten, og lad den sætte sig. Løsn forsigtigt med en palet rundt i kanten, og fold omeletten sammen. Skær gedeosten i skiver, og fordel den over omeletten. Pynt omeletten med salvieblade, krydr med salt og peber, og steg den færdig.
2. Grøn salat med rødløg: Skyl og pluk frisésalat, rucola og kørvel. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Rør olie og citronsaft sammen, og krydr med salt og peber. Hæld dressingen over salat, kørvel og de sidste ærter. Servér salaten til den lune omelet.