1. Skær lammekødet i tern. Pil løgene, og skær dem i skiver. Rens chilien. Blend løg og chili med sojasauce, karry, kokosmælk og fiskesauce til en marinade. Hæld marinaden i en frysepose sammen med lammekødet, og massér marinaden ind i kødet. Lad det trække i køleskabet i mindst 30 minutter, men gerne natten over.
2. MYNTEDIP: Hak mynten fint, og pres hvidløget. Rør det i yoghurten, og smag til med salt og peber.
3. BLOMKÅLSSALAT: Skyl blomkålen, del den i små buketter, og snit buketterne i tynde skiver. Bland med skyllet rucola i en skål. Ryst eller pisk citronsaft, olivenolie, honning, sennep, salt og peber sammen til en dressing, og vend det i skålen. Top med peanuts og abrikoser skåret i tynde skiver.
4. Tænd ovnen på 200°. Sæt kødet på spyd, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg spyddene i ovnen i ca. 15 minutter, til de er sprøde og gennemstegte. Spyddene er også gode på grillen. Servér med salat, dip og brød.