1. OVNKARTOFLER: Skyl og halvér kartoflerne. Fordel dem i et ovnfast fad, dryp med olie, krydr med salt og peber, og steg dem i en 180° varm ovn i ca. 30 minutter, til de er møre.
2. Hak laksekødet i små tern, og sæt det til side. Hak torskekødet kort i en foodprocessor – det må ikke hakkes for fint. Tag det op, og rør det med salt og peber i en skål. Pil løget, og riv det fint. Rør det i farsen sammen med mel, mælk, æg og hakket dild, så du får en ensartet masse. Rør hakket laks i farsen. Varm en pande op med olie og smør, og form fiskefrikadeller med en ske. Steg dem gyldne og sprøde på begge sider; skru ned for varmen, og steg dem i ca. 10 minutter, til de er færdige.
3. MYNTECREME: Hak mynten fint. Rør den sammen med yoghurt, koriander, salt og peber, og servér cremen til fiskefrikadeller og bagte kartofler.