1. SYLTEDE RØDLØG: Pil og skær rødløg i tynde både. Varm dem op i en gryde sammen med eddike, honning, peberkorn og laurbærblade, indtil honningen smelter, og eddiken netop når kogepunktet. Rør rundt undervejs. Tag straks gryden af varmen, og hæld indholdet i et skoldet syltetøjsglas. Opbevar de syltede rødløg på køl i op til flere uger.
2. Tænd ovnen på 200°. Skær brødet i tynde skiver, og fordel skiver af gedeost over. Læg brødene på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 10 minutter, til osten er gylden. Skyl og tør salaten, og fordel den på et fad. Rør en dressing sammen af olie, balsamico, honning, dijonsennep, salt og peber, og dryp den over salaten. Fordel serranoskinke, bælgede ærter og figner skåret i både på salaten. Rist valnødderne i ovnen i 5 minutter, til de er sprøde. Hak dem groft, og drys dem over salaten. Anret syltede rødløg og gedeost-crostini på salaten, og dryp med balsamicoglaze. Servér straks.